Brick Award 2020, news about Brick Award 2020

Brick Award 2020

På grunn av coronavirus er det besluttet å utsette Brick Award fra 4-5. Juni til høsten 2020.  Det er foreløpig ikke avklart når og hvordan prisutdelingen skal foregå, men siden her holdes løpende oppdatert på dette.

Innleveringsperioden for Brick Award 2020 er allerede avsluttet, og arkitekter, internasjonale arkitekturkritikere og journalister har levert inn et stort antall prosjektforslag. De 50 nominert prosjektene vil bli presentert på denne nettsiden samt Facebook og LinkedIn fra november 2019 og utover.

Vinnerne vil bli annonsert ved Brick Award-seremonien.

Keramiske produkter må spille en betydelig rolle i det innsendte prosjektet, og kan bestå av alt fra teglstein, taktegl, teglkledning eller belegningstegl. Det er ingen krav om at det må være brukt Wienerberger-produkter for å delta. Det vil bli lagt ekstra vekt på hvordan prosjektet kombinerer funksjonalitet, bærekraft og energieffektivitet. Det kreves dessuten at prosjektet ble ferdigstilt i 2016 eller senere for å sikre prosjektenes aktualitet.

Prisen deles ut i fem kategorier:

  • Føle seg hjemme
  • Bo sammen
  • Arbeide sammen
  • Dele offentlig rom
  • Bygge "Ut av boksen"

Den siste kategorien er rettet mot innovative konsepter og måter å bruke teglstein som konstruksjonsteknologi eller skreddersydde teglstein og nye ornamenter i prosjektet.

Les mer om Brick Award 2020.