Sustainable project Skibet

Sertifiseringer

Print

Medlem av

Green Building Council Norway

Wienerberger er medlem av Grønn Byggallianse - the Norwegian Green Building Council, en ideell  medlemsorganisasjon som jobber for å fremme bærekraft i bygninger og bebygde miljøer i Norge. Organisasjonen administrerer blant annet den ledende frivillige bærekraftsertifiseringen i Norge, BREEAM.

Som medlem støtter vi opp om Green Building Council Norways innsats for å utbre BREEAM-ordningen i norske bygg. Samtidig er dette en mulighet for oss til å holde oss orientert om de nyeste trender og utviklingen innen bærekraftige bygg.

Læs mere på www.worldgbc.org/member-directory/norwegian-green-building-council

BREEAM

BREEAM – (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) er den mest benyttede sertifiseringsordning i Europa og stammer opprinnelig fra England.  Ordningen ønsker å fremme miljøvennlig og bærekraftig bygging ut fra forskjellige kategorier som bygningens energibruk, inneklima med ventilasjon og belysning, vannøkonomi, avfallshåndtering samt arealutnyttelse og påvirkning på nærmiljøet. Vurderingen resulterer i karakteren Acceptable, Pass, Good, Very Good, Excellent eller Outstanding.

Wienerberger kan bidra til å få ditt bygg BREEAM-sertifisert. Kontakt oss gjerne for hjelp og rådgivning, og finn våre produktspesifikke EPD'er her.

Se hvordan våre produkter bidrar til ordningen og bestill vår dokumentasjonspakke for BREEAM-NOR her.

LEED

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) er en internasjonalt anerkjent miljøsertifiseringsordning for bygg, og er utviklet av det amerikanske Green Building Council (USGBC). Sertifiseringen har primært fokus på bygningens miljømessige påvirkning og mindre på de sosiale aspektene. Vurderingen kan resultere i Certified, Silver, Gold og Platinum.

Wienerberger kan bidra til å få ditt bygg LEED-sertifisert. Kontakt oss gjerne for hjelp og rådgivning, og finn våre produktspesifikke EPD-er her. 

 

_____

 

Vi er her for deg

Det betyr at vi mer enn gjerne hjelper deg med å finne riktige løsninger for ditt neste prosjekt! Kontakt oss for råd og veiledning.

Du finner vår kontaktinformasjon her.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om nye prosjekter og produkter og få inspirasjon til dit neste prosjekt. 

Abonner nå.

Downloads

Velg og last ned brosjyrer her

Produkter

En verden av teglprodukter innen teglstein, bekledningstegl, takstein og marktegl.