Business People Meeting

     

Karriere

Vi er Nordens største produsent av tegl og en ledende leverandør til den norske byggebransjen. Vi produserer og selger et av landets bredeste sortimenter av teglstein, tegltakstein og andre former for fasadebekledning. Kundene våre er arkitekter, landskapsarkitekter, byggherrer, entreprenører og forhandlere. Vi produserer ved våre egne fabrikker i Danmark, og kjøper også produkter fra våre europeiske søsterselskaper.Vi er en del av det globale Wienerberger-konsernet, som er en stor østerriksk organisasjon med 19.000 ansatte og 216 fabrikker i 28 land. Den nordiske organisasjonen har 300 ansatte, og i Norge har vi kontor i Oslo og showrooms i Oslo og Stavanger. Du kan lese mer om virksomheten vår her.

En del av vårt strategiske fokus er å redusere klimaavtrykket vårt så vi kan bli CO2-nøytrale i 2050. Vi arbeider målrettet med produktutvikling, energioptimalisering og nye teknologier for kontinuerlig å kunne produsere og levere mer klimavennlige produkter til kundene våre. Du kan lese mer om den grønne omstillingen vår her.


 

ikoner

27 lande

i hele verden

ikoner

19.000

dyktige medarbeidere

ikoner

200+

fabrikker over hele verden

ikoner

60

forskjellige nasjonaliteter


 

Wienerberger som arbeidsplass

Hos oss får du en utfordrende og variert arbeidsdag i et godt arbeidsmiljø. Vi er en produksjonsbedrift med egne fabrikker i Danmark som dekker hele verdikjeden, fra innkjøp av naturlige råvarer via produksjon i fabrikkene våre til salg av produktene våre på det kommersielle B2B-markedet i Norge. Derfor er arbeidsstyrken vår satt sammen av mange forskjellige ferdigheter og bakgrunner. Det bidrar til et dynamisk og spennende arbeidsmiljø med stor mulighet for å utvikle egne ferdigheter.

Siden vår nordiske organisasjon ledes fra Danmark, arbeider en del ansatte sammen på tvers av de nordiske landene, på samme måte som en del ansatte arbeider internasjonalt som del av et stort konsern.

Våre verdier – tillitt, respekt, lidenskap og kreativitet – bidrar til å skape en kultur som er uformell og åpen. I det daglige arbeider vi tett på hverandre, både ledere og medarbeidere, selv om vi holder til på ulike adresser rundt om i landet.

 

 

Møt en kollega

Her kan du høre fra noen av de dyktige nordiske kollegene våre som daglig arbeider for at vi skal nå målene våre.

     

EKSTERNT SALG

 

Stig Ove Troset, Regionschef

Jeg jobber mest ut mot arkitekter og utbyggere i startfasen av et byggeprosjekt. Å samarbeide med kunden om hvordan visjon, uttrykk og arkitektur spiller sammen med valg av teglstein er veldig spennende.

Wienerberger har et erfaringsgrunnlag og en kompetanse som er helt unikt på det norske markedet. Vi har teknisk ekspertise og lang erfaring med mur i dyktige kollegaer som bistår alle ledd i prosjektet med sparring og tips under hele prosessen.

EKSTERNT SALG

 

Harald Joys, Regionschef

Jeg arbeider mot både arkitekter, utførende, forhandlere og utførende håndverksbedrifter, og bistår med sparring og tips fra både startfasen av et byggeprosjekt og under hele prosessen. Det er alltid veldig givende å møte kunder og folk i bransjen som er nysgjerrig på murerfaget. 

Å dele kunnskap som blir satt pris på er det viktigste vi gjør. Wienerbergers styrke er at vi er veldig dyktige på det praktiske, og vet hvordan du skal bruke tegl i arkitekturen for at det skal bli bygg som kan stå seg over lang tid.

TEKNIKK

 

Tove Narvestad, Teknisk sjef

Jeg føler meg veldig heldig, for jeg har så mange interessante oppgaver. Hverdagen er veldig variert, spennende og utfordrende. Å jobbe med tegl er fantastisk på mange måter – spesielt fordi tegl er et vakkert, naturlig byggematerialet og også fordi resultatet av arbeidet vårt er veldig fysisk. Det gir en følelse av stolthet å bidra til å kle et bygg på en vakker og bærekraftig måte.

     

KVALITETSSIKRING

 

Lene Vissing, Quality Manager

Både i jobben min og i Wienerberger generelt har vi stort fokus på hvordan vi kan være så lite klimabelastende som mulig, og det er en interessant og viktig reise å være med på. Vi har et enkelt og velkjent produkt, og med svært få grep i produksjonen kan vi endre på teglsteinens utseende og format. Det er et håndverk som krever at du kjenner materialene dine. Du kan med det samme se og føle det hvis leireblandingen din ikke er god, og hvis én ting går galt i prosessen, går mye galt. Det gjør jobben både spennende og utfordrende.

PRODUKSJON

 

Jens Peter Fomsgaard, Driftsleder

Jeg er opptatt av kvalitet, og at ting skal være i orden. Jeg liker utfordringer og nye oppgaver som skal løses. Vi har alltid vært innovative på fabrikkene våre, og vi har hatt fokus på å forbedre produktene våre, som overliggerne. Jeg har vært i bedriften i over 30 år og arbeider ut fra av de ansatte er vår aller største ressurs. Alle ansatte er viktige, og alle skal glede seg til å gå på jobb for å bli sett, hørt og anerkjent.


 


 

Rekrutteringsprosessen

Uavhengig av om ansettelsesprosessen vår starter gjennom annonsering, lokale henvendelser eller annet nettverk, legger vi vekt på høy etikk og fortrolighet i ansettelsesprosessen for at du som kandidat skal oppleve å bli behandlet profesjonelt og med respekt. Vi behandler søknaden og papirene dine fortrolig, og vi kontakter alltid deg før vi innhenter referanser.

Søknaden din er vårt første møte med deg, og skal forhåpentligvis lede deg videre til et personlig intervju. Jo bedre kjent vi blir med kompetansen din og hvilke drømmer du har, jo større er mulighetene dine for å komme videre. Søknaden din skal selvfølgelig beskrive dine faglige kvalifikasjoner, men vi vil gjerne også høre litt om hva som motiverer deg i stillingen og hvorfor du søker den.

laptop, Woman typing with one hand, pencil in the left hand


Før du skriver søknaden

- sett deg inn i hvem vi er som bedrift. Da kan du for eksempel lettere motivere søknaden din og relatere den til verdiene våre.

- vurder hvorfor det er godt samsvar mellom det du kan, og det vi søker etter.

– skriv hvorfor du brenner for den konkrete stillingen. 

– lag et spennende og korrekt bilde av deg, og hjelp oss med å se hvorfor du er den rette til akkurat denne jobben

    


 

Ledige stillinger

Du kan se våre ledige stillinger her:

EW-stakke


 

    

Siste artikler

0Resultater


 

Downloads

Velg og last ned brosjyrer her

Produkter

En verden av teglprodukter innen teglstein, bekledningstegl, takstein og marktegl.