Apartment Building in Koege, Facing Brick Hvid Marmor

Om Wienerberger

Wienerberger er Nordens største teglbedrift. Vi forener dyp lokal forankring med internasjonalt utsyn og globalt perspektiv, og vår historie går adskillige generasjoner tilbake i tid. Det gir oss en unik ekspertise og erfaring som hver dag preger vår innstilling til mulighetene med tegl. Nettopp derfor er vårt program antakelig det bredeste, mest komplette og mest innovative i hele Norden.

 

Vi brenner for tegl

I Wienerberger brenner vi for kvalitet og kreativitet – bokstavelig talt. Våre tegl er ekte naturprodukter – formet leire, tørket og brent i ovn ved høye temperaturer. Det betyr at alle våre produkter er unike og har en naturlig variasjon fra brenning til brenning – en variasjon som utfordrer og inspirerer kreativiteten. 

Vi brenner samtidig for en bærekraftig fremtid. I tillegg til vår kontinuerlige satsing for å redusere CO2-avtrykket i produksjonen, satser vi på produkter som reduserer ressursforbruket og er en del av naturens eget kretsløp. Vi tror på kvalitet som man både ser og legger merke til. Tegl som formes og utvikles i takt med tiden.

Når man bygger med tegl, kan man leke med formater, former, forband og fuger. Og vi elsker når teglets muligheter utnyttes og bidrar effektivt til murverkets uttrykk. Med denne boken ønsker vi å invitere deg inn i vår verden, en verden av tegl i et vell av farger, overflater og formater. Tegl til å bygge hus, hjem og drømmer med.

 

 

Bærekraftig produksjon

Vi oppfatter bærekraft som en integrert del av vår virksomhet, og en viktig faktor for Wienerbergs suksess - hvor bærekraft er solid forankret i vår forretningsstrategi:

  • Miljøbeskyttelse i produksjon
  • Bærekraftige produkter
  • Motiverte ansatte
  • Sosialt ansvar

 

Vårt showrom er stengt for oppgradering

Ring oss på tlf 22072600 for deres behov så finner vi en god løsning sammen.

Vi ser frem til å treffes og ikke minst ønske dere velkommen igjen i oppgradert showrom om ikke lenge! 


 

0Resultater

Downloads

Velg og last ned brosjyrer her

Produkter

En verden av teglprodukter innen teglstein, bekledningstegl, takstein og marktegl.