Teilstein: EW2191 Contignas - EW2783 Royal Night | Iris Hus

   

Om Wienerberger

Wienerberger er Nordens største teglbedrift. Vi forener dyp lokal forankring med internasjonalt utsyn og globalt perspektiv, og vår historie går adskillige generasjoner tilbake i tid. Det gir oss en unik ekspertise og erfaring som hver dag preger vår innstilling til mulighetene med tegl. Nettopp derfor er vårt program antakelig det bredeste, mest komplette og mest innovative i hele Norden.

   

Vi brenner for tegl

I Wienerberger brenner vi for kvalitet og kreativitet – bokstavelig talt. Våre tegl er ekte naturprodukter – formet leire, tørket og brent i ovn ved høye temperaturer. Det betyr at alle våre produkter er unike og har en naturlig variasjon fra brenning til brenning – en variasjon som utfordrer og inspirerer kreativiteten. 

Vi brenner samtidig for en bærekraftig fremtid. I tillegg til vår kontinuerlige satsing for å redusere CO2-avtrykket i produksjonen, satser vi på produkter som reduserer ressursforbruket og er en del av naturens eget kretsløp. Vi tror på kvalitet som man både ser og legger merke til. Tegl som formes og utvikles i takt med tiden.

Når man bygger med tegl, kan man leke med formater, former, forband og fuger. Og vi elsker når teglets muligheter utnyttes og bidrar effektivt til murverkets uttrykk. Med denne boken ønsker vi å invitere deg inn i vår verden, en verden av tegl i et vell av farger, overflater og formater. Tegl til å bygge hus, hjem og drømmer med.

Ansvarlig produksjon

Vi oppfatter bærekraft som en integrert del av vår virksomhet, og en viktig faktor for Wienerbergs suksess - hvor reisen mot bærekraft er solid forankret i vår forretningsstrategi:

  • Miljøbeskyttelse i produksjon
  • CO2-sparende produkter
  • Motiverte ansatte
  • Sosialt ansvar


 

Besøk showrommet vårt

Du er hjertelig velkommen til å ta turen innom showrommet vårt. Der kan du gå på oppdagelsesferd i fasadeproduktene våre.
 

Trenger du innspill til valg av teglprodukter?

Så er du hjertelig velkommen til å kontakte våre ansatte. De står klare med gode råd og masse inspirasjon.

 

Bærekraft

Trenger du klimavennlige teglmaterialer? Vi har stort fokus på å redusere CO2-avtrykket i produksjonen vår.

 

   

0Resultater

   

Campaign handmade bricks

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om produkter, inspirerende projekter, dokumentation, genanvendelse, biodiversitet og meget mere.

   

Downloads

Velg og last ned brosjyrer her

Produkter

En verden av teglprodukter innen teglstein, bekledningstegl, takstein og marktegl.