Møt Charlotte Krohn Jayer – vår nye logistikk- og kundekonsulent!

Charlotte Krohn, Logistik- og Kundekonsulent | Wienerberger AS

 

Med god erfaring innen salg, kundebehandling og service, rettet Charlotte Krohn Jayer sitt fokus mot logistikkbransjens utfordringer og er Wienerbergers nye logistikk- og kundekonsulent. Charlotte startet i august og har allerede fått øynene opp for gleden av Wienerbergers produktkvalitet og det gode samarbeid på tvers av kontorer, lager og land. Hun ser fram til å lære enda mer fra teglindustrien og håndtere større prosjekter.

 

Som nyansatt hos Wienerberger har Charlotte følt seg som en del av teamet fra dag en, og hun har mye positivt å fortelle om arbeidet:

- Jeg er alltid glad for å komme på jobb! Jeg har blitt veldig godt tatt imot fra dag en, og jeg har følt meg hjemme ganske fort. Det er veldig hyggelig å være her da det er hyggelige kollegaer med mange forskjellige personligheter som passer fint sammen.

Fra butikk- og kommunikasjonsstudier til logistikkbransjen

Veien til logistikkbransjen var en uventet, men spennende reise for Charlotte. Hun har lang erfaring med både kundeservice i fysisk butikk og restauranter. Mens hun studerte i medier- og kommunikasjon arbeidet hun for kosmetikkbutikken KICKS hvor hun etter studiet fikk tilbud om å arbeide med logistikk. Det var her Charlotte forstod at dette var retningen hun ønsket å gå.

- Etter jeg startet å jobbe med logistikk innså jeg at jeg måtte endre litt i karrierevalg da dette var det jeg ønsket å jobbe videre med. Etter noen spennende år i KICKS ville jeg til en bransje som hadde større og mer omfattende logistikk, og det var her jeg peilet meg inn på industri- og byggebransjen. Jeg er veldig glad for å ha fått jobb i Wienerberger da det er en stor og spennende bransje med omfattende logistikkdel, akkurat det jeg søkte etter.

   

"Det er utrolig viktig med god transportflyt. Alt fra å bestille riktige produkter, fra korrekt fabrikk, i riktig tid så det kommer fram som planlagt til byggeprosjektene i Norge. I logistikkbransjen må du være parat på at det vil oppstå utfordringer underveis, og det er akkurat dette som gjør det så spennende."

Charlotte Krohn Jayer
Logistikk- og Kundekonsulent

   

God transportflyt og knivskarp kommunikasjon

Charlotte er svært fornøyd med rollen som den nye logistikk- og kundekonsulenten hos Wienerberger. Hun forteller om sitt ansvarsområde:

- Jeg har ansvar for å legge ordre og håndtere kunder som trenger bistand og hjelp. Det er utrolig viktig med god transportflyt. Alt fra å bestille riktige produkter, fra korrekt fabrikk, i riktig tid så det kommer fram som planlagt til byggeprosjektene i Norge. I logistikkbransjen må du være parat på at det vil oppstå utfordringer underveis, og det er akkurat dette som gjør det så spennende. Det kan være stress der og da, men det er en viktig jobb, og så er det tilfredsstillende å få utfordringene ordnet!

Som logistikkansvarlig er det, ifølge Charlotte, viktig å ha gode kommunikasjonsevner, stor lærevillighet, og være fleksibel da ingen dager er helt like. Du må være parat på å finne løsninger underveis. Hun forteller:

- Det som er viktig for meg er at kunden vet hva de vil ha og hvor mye de vil ha, så det ikke blir mye fram og tilbake. Jeg løser oppgaver sammen med kollegaer, men vi jobber også selvstendig. Det er en variert hverdag med mange oppgaver og tidsfrister. Noen ganger er vi ute og reiser, besøker fabrikker, dra på messer og møter folk i bransjen. Jeg trives svært godt!

Hvis du er nysgjerrig på hva som krever for å jobbe i logistikkbransjen, har Charlotte noen tips:

- Det er viktig å være tålmodig og du må ha tunga rett i munnen. Det kan skje en del forandringer og du skal alltid være parat til omstillinger. Du må også ha lyst til å lære - det er mye å lære! Å ha kjennskap til produktene er en kjempefordel når jeg snakker med kundene og når det kommer tekniske spørsmål. Jeg har et personlig mål om å bli mer kjent med takstein.

Når det gjelder eksterne samarbeidspartnere er det tett samarbeid mellom de tre lagrene i Norge og fabrikkene i utlandet.

- Vi har lager i Larvik, Kristiansand og Stavanger som jeg kommuniserer ofte med. Videre er det tett samarbeid med de som jobber på teglfabrikkene i utlandet. Ved siden av klar kommunikasjon fra kunden er det også ekstremt viktig at vi har klar dialog på tvers av alle samarbeidspartnere. Vi koordinerer arbeidet vårt internt for å oppnå best mulige resultater!

   
 

"Det er ekstra morsomt hvis folk spør meg om den nye jobben min for da bruker jeg Tøyen Torg som eksempel. De aller fleste har jo vært her og lagt merke til renoveringen, så da skjønner de hva jeg jobber med ganske fort!"

Charlotte Krohn Jayer
Logistikk- og Kundekonsulent

Project Toeyen Torg in Norway
Project Toeyen Torg in Norway
Project Toeyen Torg in Norway

   

Framtiden for teglstein og populære produkter fra Wienerberger

Selv om Charlotte fremdeles føler seg litt ny på kontoret har hun fått innsikt i byggebransjen og behovet for teglstein framover.

- Jeg tror det alltid vil være behov for teglstein. Det er forskjell på produkter. Jo bedre kvalitet, jo bedre ser det ut!

Noe Charlotte ikke hadde tenkt på da hun startet i byggebransjen er hvordan hennes syn på bygninger og konstruksjoner har endret seg.

- Nå som jeg har begynt å jobbe i denne bransjen ser jeg annerledes på bygninger og arkitekturen rundt meg. Jeg jobber mest med tak, jeg ser at det er en type takstein som går igjen. Den heter VHV Vario sort glasert, og er en svart skinnende takstein. Det er ikke noen tvil om at det vil komme mye etterspørsel til denne framover, forteller Jayer.

En personlig favoritt fra Wienerberger – hverdagsglede på Tøyen Torg

Et av Charlottes favorittprosjekter fra Wienerberger ser hun ukentlig til og fra jobb. Det har også blitt et favoritteksempel når bekjente spør hva Charlotte jobber med.

- Jeg bor ikke så langt fra Tøyen Torg som har det blitt fornyet med flott marktegl. Jeg visste ikke at det var Wienerberger før jeg startet her, så det er veldig gøy! forteller Jayer og avslutter:

- Det er ekstra morsomt hvis folk spør meg om den nye jobben min for da bruker jeg Tøyen Torg som eksempel. De aller fleste har jo vært her og lagt merke til renoveringen, så da skjønner de hva jeg jobber med ganske fort!


 

Vil du snakke litt om tegltakstein?

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med salgsavdelingen vår. Den står klar til å guide deg mot den helt rette tegltaksteinen for deg.
 

Bærekraft

Trenger du klimavennlige teglmaterialer? Vi har stort fokus på å redusere CO2-avtrykket i produksjonen vår.

 

Besøk showrommet vårt

Du er hjertelig velkommen til å ta turen innom showrommet vårt. Der kan du gå på oppdagelsesferd i fasadeproduktene våre.
 


 

Siste artikler

0Resultater

   

Campaign handmade bricks

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev og få siste nytt om grønne produkter, bærekraftige prosjekter, dokumentasjon, ombruk, biomangfold og mye mer.

   

Downloads

Velg og last ned brosjyrer her

Produkter

En verden av teglprodukter innen teglstein, bekledningstegl, takstein og marktegl.