4 nye teglstein i familien

Teglstein: EW2403 Gråklit - EW2286 Karmin - EW2438 White Bison - EW2137 Stenbjerg

 

Nå utvider vi vårt sortiment av teglstein med fire nye bløtstrøkne teglstein som er i familie med noen av våre mest populære eksisterende teglstein. De nye teglsteinene kan derfor med fordel kombineres, eller brukes alene.


 

Thy-serien utvides og tar oss tilbake til naturen

Vår sandfargede teglstein EW2169 Cold Hawaii med hvite og grå nyanser har raskt blitt en bestselger. Fargene er inspirert av skummende bølger som slår inn over sandstranden, og teglsteinen er nettopp derfor oppkalt etter surferparadiset på vestkysten av Jylland i Danmark.

Nå utvider vi familien med to nye teglstein i Thy-serien som naturligvis også har utgangspunkt i havet og landskapet i Thy – et område som The New York Times har fremhevet på 2022-listen over de 52 stedene i verden det er verdt å oppleve, med sine ”stille klitter, sammenfiltrede skoger og en nærmest mytisk storm.”

Gråklit - en brungrå bløtstrøken teglstein med grå og mørkere nyanser. Gråklit er utviklet med inspirasjon fra klittlandskapet i Thy, fra sandklittene i fjæra til innlandets sanddyner, hvor vegetasjonen kjemper med vannet og vinden. Gråklit kan mures opp med både lys og mørk fuge.

Stenbjerg - en sandfarget bløtstrøken teglstein med hvite og mørke nyanser. Stenbjerg er inspirert av Vestkystens brede strender, hvor sand og stein, drivtømmer, tang og marehalm skaper evig skiftende mønstre. Mur opp Stenbjerg med en lys fuge som matcher teglsteinens grunntone.

     

EW2403 Gråklit

Les mer

EW2137 Stenbjerg

Les mer

     


 "Når vi utvikler nye teglstein er det viktig for oss å sikre både bredde og sammenheng i sortimentet vårt. De fire nye teglsteinene vi lanserer nå er derfor tett beslektet med eksisterende teglstein, men har likevel sitt eget unike særpreg og uttrykk."

Rikke Ask
Arkitekt og Head of Product Management i Wienerberger AS

     


 

Ny rød teglstein tilfører nostalgi

Med utgangspunkt i den tradisjonelle røde teglsteinen – men med en lite vri – har vi utviklet en ny bløtstrøken teglstein. Karmin har et naturlig harmonisk uttrykk som kan brukes når det bygges i både stor og liten skala.

Karmin kan med fordel kombineres med EW2294 Terracotta Coal og EW2284 Terracotta som begge er røde bløtstrøkne teglstein med hvite nyanser.

Med sin varme dype fargenyanse tar Karmin oss tilbake til det opprinnelige og vekker nostalgi med sin 70-talls materialitet anno 2022.

En rød bløtstrøken teglstein med vinrøde nyanser. Karmin er elegant underspilt, og de skiftende fargenyansene er både gjenkjennelige og overraskende. Mur opp Karmin med en lys fuge eller ta den helt ut med tone-i tone-look og velg en matchende rød fuge.

Les mer om Karmin

     

Bison-serien tilfører nærhet med ny gråbrun teglstein

Våre gråbrune teglstein EW2430 Bison og EW2436 Bison Coal er begge elskede klassikere i vårt produktprogram som nå får selskap av vår nye teglstein White Bison.

     

Grunnsteinen Bison er vår harmoniske gråbrune teglstein som er kjent for sine myke jordfarger. Bison Coal er en videreutvikling som med sine kullpåbrenninger gir den bløtstrøkne teglsteinen et variert spill med fine mørkere kontraster.

Nå lanserer vi White Bison som er påført et hvitt leirslør. De gråbrune teglsteinene tilfører nærhet og danner ramme om det gode liv.

Alle tre teglsteinene i Bison-serien kan enkelt kombineres med både mørke og lyse eller varme og kalde farger og materialer. Det er derfor tre veldig anvendelige og allsidige teglstein som både kan kombineres med hverandre og med vårt øvrige sortiment.

En gråbrun bløtstrøken teglstein med hvite og lyse nyanser. White Bison er i familie med Bison og Bison Coal, men er tilført et hvitt leirslør. Fargespillet mellom den mørkere basen og det lyse sløret skaper et avstemt dynamisk uttrykk.

Les mer om White Bison


 

3-i-1 for arkitekten

En bok om teglstein med inspirasjon, kolleksjon og skissedel i én og samme bok.

 

Hent den gratis her

Inspirasjon rett i innboksen din

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon om produkter, prosjekter og andre tiltak direkte i innboksen din.
 

Abonner her


 

Siste artikler

0Resultater


 

Downloads

Velg og last ned brosjyrer her

Produkter

En verden av teglprodukter innen teglstein, bekledningstegl, takstein og marktegl.