Vi øker tilstedeværelsen i Norge – åpner oppgradert showrom i Oslo og nytt showrom i Stavanger og Trondheim

Showroom - Oslo

 

Med flunkende nytt oppgradert hovedkontor og showrom i Oslo, er vi klare for å ønske besøkende velkommen tilbake til et mer moderne og inspirerende miljø. Vi tar også neste steg på markedet med åpningen av to nye showrom i Stavanger i 2022 og Trondheim i 2023. Roar Kjos, Country manager i Wienerberger, mener det er viktig å vise synlighet og lokal nærhet til samarbeidspartnere på tvers av landet.

 

Både Stavanger og Trondheim forventer en økende befolkningsvekst de kommende årene. Utviklingen av disse byene vil kreve flere boliger, skoler og barnehager, industribygg, samt kultur- og idrettstilbud. Vi ønsker derfor å øke vår tilstedeværelse lokalt i disse vekstbyene, samtidig som vårt opprinnelige hovedkontor og showrom i Brobekkveien i Oslo har blitt totalrenovert.

Mer nærhet til arkitekter og beslutningstakere på Vestlandet

Utover gjenåpningen av showrommet i Oslo er vi klare til å ta neste steg. I leide lokaler hos Stavanger og Sandnes Murmesterforening i Godesetdalen 10, skal vårt nye showrom vise tilstedeværelse i Rogaland. 

- Vi har hatt et ønske om å komme nærmere arkitekter og beslutningstakerne i Rogaland. Stavanger er en viktig by med utvikling, og vi ønsker å ha fotfeste i dette området. Det skal være enkelt for arkitekter, byggherrer og utførende i Rogaland å se teglproduktene våre i virkeligheten, forteller Kjos. 

Han fortsetter: 

- Showrommet i Stavanger vil være bemannet av ansatte 2-3 ganger i måneden, men lokalet vil også være tilgjengelig for besøkende via selvbetjening etter egen avtale. Det gjør at man kan komme å se produktene våre med en gang, uten å måtte dra til Oslo eller vente i lang tid. 

Kjos har også tro på at showrommet vil være interessant for utførende og murmestre fra området. 

- Murmesterforeningen ligger vegg i vegg med showrommet vårt. Vi håper at samarbeidet kan skape positive synergier innenfor murerfaget i Stavanger-området.

     

Showroom - Oslo
Showroom, Forchhammersvej, Frederiksberg
Husbygger - signup - newsletter

     

Showrommet i Trondheim åpner i 2023

Vi er også i gang med å utvikle et helt nytt showrom i Trondheim. Showrommet vil være tilknyttet lokalene til søsterselskapet Pipelife i Ingvald Ystgaards veg, og estimeres ferdigstilt i 2023.   

- Det skjer mye spennende innenfor byggebransjen i Trondheim og vi ser et behov for lokal tilgjengelighet. Vi ønsker derfor å være mer tilgjengelige på markedet i trøndelagsområdet. Det nye showrommet vil også være bemannet fra tid til annen, men det vil alltid være mulig å besøke teglutstillingen utenom dette, sier Kjos, og tilføyer: 

- Åpningen av nye showrom i Stavanger og Trondheim viser at vi utvikler oss, vi satser og vi ønsker å øke vår lokale tilgjengelighet. Det blir veldig spennende å følge ringvirkningene av denne satsningen.

    

"Vi ønsker å få samarbeidspartnere og kunder til showrommet vårt slik at vi kan komme med innspill og sparring om hva som er viktig å tenke på i et teglprosjekt. Vi kan bistå med fasadeoptimering på teglens premisser, gode detaljløsninger, bjelkeberegninger og riktig valg av teglstein til prosjektet."

Tove Narvestad
Teknisk sjef i Wienerberger

    

Vi tilbyr tett oppfølging under planleggings- og prosjekteringsfasen

Vi er ikke kun en leverandør av teglprodukter, men tilbyr også god oppfølging og samarbeide under planleggings- og prosjekteringsfasen samt under bygging. Her spiller showrommet en nøkkelrolle, mener Tove Narvestad, teknisk sjef i Wienerberger:

- Vi ønsker å få samarbeidspartnere og kunder til showrommet vårt slik at vi kan komme med innspill og sparring om hva som er viktig å tenke på i et teglprosjekt. Vi kan bistå med fasadeoptimering på teglens premisser, gode detaljløsninger, bjelkeberegninger og riktig valg av teglstein til prosjektet. Jo tidligere i prosessen vi blir inkludert, jo bedre. 

Narvestad avslutter: 

- Med vårt nye showrom i Stavanger, og snart Trondheim, vil vi kunne tilby tettere oppfølging av arkitekter og beslutningstakere i Rogalands og Trøndelagsområdet. Vi ser også frem til å invitere tilbake til vårt totalrenoverte og moderne showrom i Oslo.


 

Bok om teglstein - 3-i-1 for arkitekten

En bok om teglstein med inspirasjon, kolleksjon og skissedel i én og samme bok.
 

Hent den gratis her

Ønsker du å få inspirasjon direkte til innboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og bli inspirert av våre referanseprosjekter og produkter. 

Meld deg på her


 

Siste artikler

0Resultater


 

Downloads

Velg og last ned brosjyrer her

Produkter

En verden av teglprodukter innen teglstein, bekledningstegl, takstein og marktegl.