URBAN Bekledningstegl

Apartment building in Copenhagen, Urban Cladding Tiles - Holmen

 

Bkledningstegl er et innovativt byggemateriale som kombinerer estetikk og funksjonalitet og som gir substans til bygg og byrom.

Keramiske teglprodukter er blant verdens eldste byggematerialer. Takstein og murstein av brent leire har historisk bidratt til vakre, solide og holdbare konstruksjoner. Bekledningstegl og andre cladding-materialer fra Wienerberger bygger på denne lange historie og en sterk tradisjon for teglproduksjon, men bringer også noe nytt og innovativt med seg. 

Bekldningstegl gir bolig, bygg og urbane områder en vesentlighet og naturlighet på teglens premisser. Som andre naturlige byggematerialer lever den i og med sine omgivelser, hvor vær og lys spiller en viktig rolle for teglens objektivet og vakre patina. Materialet er både solid og elegant i sitt uttrykk, og gir en meget holdbar produktløsning.

 
 

Nye arkitektoniske muligheter - to løsninger - ett produkt

Bekledningstegl gir nye arkitektoniskemuligheter og et moderne, levende uttrykk.

Urban fra Wienerberger er en kledning av høy keramisk kvalitet som kan benyttes både på tak og fasade. Det gir to løsninger i ett produkt og kan trekkes rundt bygningen som et stramt klede (wrapping). Urban bekledningstegl fremhever byggets linjer, men legger samtidig opp til å utfordre geometrien og leke med skjeve kanter og vinkler.

I tillegg til å tilby høy geometrisk frihet er URBAN Bekledningstegl også rask og enkel å jobbe med. Produktet kan tilpasses i forhold til størrelsen av overlapping og lengde, noe som gir et variert uttrykk. URBAN Bekledningstegl kan enkelt resirkuleres, da den er montert opp uten bruk av mørtel og passer således meget godt inn i en sirkulær økonomi. URBAN Bekledningstegl er ekstremt robust og krever ikke vedlikehold.

URBAN bekledningstegl er designet og utviklet i Danmark og produseres i Wienerbergers teglverk i Laufen i Sveits. De er laget av 100 prosent ren leire og brent ved 1010 ° C grader. URBAN Bekledningstegl er tilgjengelig i profilene - L og U.

 

 

_______


Ønsker du å få inspirasjon direkte til innboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og bli inspirert av våre referanser og produkter.

Meld deg på her

Downloads

Velg og last ned brosjyrer her

Produkter

En verden av teglprodukter innen teglstein, bekledningstegl, takstein og marktegl.