Velkledd med tegl

Picture of new brick facade on Kjennveien

 

Det er vanskelig å tro at dette er bilder av samme hus! Forandringen er så stor at man tror det er et nytt hus, men det er det ikke.
 
Eneboligen i Kjennveien 65 ble bygd i 1962. I 2005 bestemte eierne seg for å oppgradere huset og forblende med tegl. Resultatet ble enestående og huset har gått fra å være en alminnelig enebolig i tre til å bli en flott villa i tegl.

Foruten forblending med tegl er det også lagt ny, vinrød taktegl som komplimentere teglen i fasaden. Materialene som er benyttet er teglsteinen Terca veldbrand Exterieur og taktegl Koramic Narvik VHV.

Hvorfor forblende med tegl?

Det er mange gode grunner til at forblending med tegl er et godt alternativ:

  • Sammenlignet med en trefasade er det svært lite vedlikehold med teglfasader.
  • Tegl er et naturmateriale med svært lang levetid, riktig utført teglfasader tåler svært godt tidens tann, patineres og eldes med verdighet. 
  • Ved ny teglforblending gis det også mulighet for tilleggsisolering av huset slik at bygget kan tilfredsstille dagens krav til U-verdi. Kuldebroer reduseres og man får bedre varmekomfort inne.  
  • Tegl er støydempende og isolerer godt mot utendørs støykilder.

Tegl er et vakkert fasademateriale, med et stort produktutvalg. Teglhus vil ofte oppfattes som eksklusive og attraktive.


Billede FØR  og ETTER:

 

_______


Ønsker du å få inspirasjon direkte til innboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og bli inspirert av våre referanser og produkter.

Meld deg på her

Downloads

Velg og last ned brosjyrer her

Produkter

En verden av teglprodukter innen teglstein, bekledningstegl, takstein og marktegl.