Wienerberger-konsernet har kjøpt Komproment

Henrik Dietrichsen, Regional Managing Director Nordics | Egernsund Wienerberger A/S

 

Wienerberger-konsernet har kjøpt Komproment – den bærekraftige leverandøren av ventilerende fasader og bekledning.

 

Oppkjøpet er et naturlig skritt i vår nordiske vekststrategi utenfor kjerneforretningen vår – teglstein – og gir oss muligheten til å tilby et enda større sortiment av innovative fasadeløsninger.

Komproment og Egernsund Wienerberger deler de samme, sterke verdiene som bærekraft, design og innovasjon. Sammen kan vi tilby markedet sterk teknisk rådgivning og noen av markedets mest attraktive fasadeløsninger.

En totalløsning til markedet

Komproment vil fortsette som et eget varemerke med sin egen portefølje under Wienerberger-konsernet i Norden. Ved å være en del av Wienerberger-familien er det nå mulig å akselerere den vekstreisen Komproment har startet, og ytterligere styrke varemerket.

Sammen får vi nå mulighet til å tilby kundene våre et enda større og bredere produktsortiment og en totalløsning til klimaskjermen når det gjelder estetiske, holdbare og klimavennlige fasadeløsninger.

Med innovative produkter som grønne fasader, naturstein, solceller og gjenbruksmaterialer tilfører vi ytterligere verdi til det eksisterende bærekraftige produkttilbudet vårt. Samtidig får arkitektrådgiverne våre nå mulighet til å tilby kundene våre en langt bredere totalløsning innenfor klimaskjermen.

Vi ser frem til å starte denne reisen sammen, og gleder oss til å fortsette å utvikle markedet for fasadeløsninger i Norden.


 


 

Bærekraft i Wienerberger

Les mer om de tiltakene vi har iverksatt for å redusere CO2-utslippet i produksjonen samt hvordan vi hele tiden utvikler nye produkter med et mer miljøvennlig perspektiv.
 

LESS. En teglstein for fremtidens bygg

Ved å redusere materialforbruket med 15 % og brenne med sertifisert biogass reduserer vi CO2-utslippet i produksjonen med 70-90 %.

Slik har vi skapt fremtidens CO2-sparende teglstein.
 

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev og få siste nytt om grønne produkter, bærekraftige prosjekter, dokumentasjon, gjenbruk, biologisk mangfold og mye mer.
 

     


 

Siste artikler

0Resultater


 

Downloads

Velg og last ned brosjyrer her

Produkter

En verden av teglprodukter innen teglstein, bekledningstegl, takstein og marktegl.