BLACK FRIDAY - BLACK BRICKS

Teglstein - EW3478 Black Beauty

 

Black Friday nærmer seg med stormskritt. Allerede i ukedagene før selve Black Friday, den 22. november 2022, vrimler det av vanvittige tilbud.

Men når det gjelder teglstein er det en helt annen svart vi snakker om. Svarte teglstein hører ikke hjemme i den "billige" kategorien.

Snarere tvert imot. Svarte teglstein kommer nemlig inn under kategorien med eksklusive teglstein, og med sine flotte avstemte nyanser av grått og brunt er de svarte teglsteinene mer og mer populære.

Velg en mørk fugefarge for et flott, massivt og nesten fløyelsmykt uttrykk, eller en lys fugefarge for et rått murverk med sterk kontrast.  Svarte teglstein kan også bidra til et monolittisk bygg sammen med farget mørtel. 

Et svart murverk fremstår ofte med klasse og eleganse, men svarte teglstein kan også utgjør en god kontrast til andre farger. 

La deg inspirere av bygg med vår svarte teglstein. 

Teglstein - EW3478 Black Beauty
EW3478 Black Beauty
Teglstein - EW2702-Royal-Ghost
Teglstein - EW3478 Black Beauty
Teglstein - EW3478 Black Beauty 

Black Friday - Black Bricks

... til inspirasjon


 

Teglstein - EW2702-Royal-Ghost

 

Grønt er det nye svart

Det er ingen tvil om at svarte teglstein bidrar med et eksklusivt uttrykk til bygg. Selv om du hos oss kan få teglstein som er nesten kullsvarte, er det også mange, mange år siden vi sluttet å fyre med kull. 

Faktisk kan du i dag velge flere av de svarte teglsteinene våre som LESS, som er vår miljøvennlige serie med teglstein. 

Her har vi redusert bruken av leire ved å perforere teglsteinen. Det gir fordeler ved både tørkingen og brenningen, idet vi bruker mindre energi. Ved å perforere den bløtstrøkne teglsteinen og brenne den med biogass, reduserer vi CO2-utslippene i produksjonen med 60-80 prosent. Det lavere miljøavtrykket dokumenteres selvfølgelig i produktspesifikke EPD-er.

 

 

 

Black Friday

Black Friday er den uformelle betegnelse for fredagen etter den amerikanske tradisjonen Thanksgiving – og kommer derfor på fredagen etter den fjerde torsdagen i november. I 2022 er det fredag den 25. november 2022.

Black Friday oppstod rundt 1973 i USA og ble opprinnelig brukt for å beskrive den enorme trafikken med forgjengere og biler som oppstod dagen etter Thanksgiving. Senere innførte handelsstanden en alternativ forklaring: Handelsstanden tjente ikke penger fra januar til november, og Black Friday var en markering av startskuddet for julehandelen hvor de begynte å få sorte tall på bunnlinjen.

Black Friday tok for alvor av i Norge i 2010.

Man beregner at omsetningen globalt ligger på ca. 870 mrd. kr. (i 2018)

 

 

Legg med teglstein i MurDesigner

Se den store forskjellen i murverket – hvis du velger en lys eller mørk fuge. Visuelt skulle man tro at det er to forskjellige steiner.

Prøv den her

Røde teglstein er trendy igjen

De rødlige tonene er tilbake i nybygg, hvor de vekker nostalgi og utstråler varme. Her gir vi deg et innblikk i trender innen teglstein anno 2021.

Les mer her

Vår teglsteinkolleksjon

Et bredt utvalg av i et vell av lekre overflater, flotte farger, inspirerende formater. Alt du trenger for å skape nettopp det uttrykket du er på jakt etter for bygget ditt.

Se kolleksjonen her


 

Siste nytt

0Resultater


 

Nyhedsbrev

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev og få siste nytt om grønne produkter, bærekraftige prosjekter, dokumentasjon, gjenbruk, biomangfold og mye mer.

Downloads

Velg og last ned brosjyrer her

Produkter

En verden av teglprodukter innen teglstein, bekledningstegl, takstein og marktegl.