BLACK FRIDAY - BLACK BRICKS

Teglstein - EW3478 Black Beauty

 

Black Friday nærmer seg med stormskritt. Allerede i ukedagene før selve Black Friday, den 26. november 2021, vrimler det av vanvittige tilbud.


 

Men når det gjelder teglstein er det en helt annen svart vi snakker om. Svarte teglstein hører ikke hjemme i den billige kategorien.

Snarere tvert imot. Svarte teglstein kommer nemlig inn under kategorien med eksklusive teglstein, og med sine flotte avstemte nyanser av grått og brunt er de svarte teglsteinene mer og mer populære. Velg en mørk fugefarge for et flott, massivt og nesten fløyelsmykt uttrykk, eller en lys fugefarge for et rått murverk med sterk kontrast.

Et svart murverk fremstår ofte med klasse og eleganse.


 

Teglstein - EW3478 Black Beauty
EW3478 Black Beauty
Teglstein - EW2702-Royal-Ghost
Teglstein - EW3478 Black Beauty
Teglstein - EW3478 Black Beauty 

Black Friday - Black Bricks

... til inspirasjon


 

Teglstein - EW2702-Royal-Ghost


 

Når er Black Friday?

Black Friday er den uformelle betegnelse for fredagen etter den amerikanske tradisjonen Thanksgiving – og kommer derfor på fredagen etter den fjerde torsdagen i november. I 2021 er det fredag den 26. november 2021.

Hvorfor heter det Black Friday?

Black Friday oppstod rundt 1973 i USA og ble opprinnelig brukt for å beskrive den enorme trafikken med forgjengere og biler som oppstod dagen etter Thanksgiving. Senere innførte handelsstanden en alternativ forklaring: Handelsstanden tjente ikke penger fra januar til november, og Black Friday var en markering av startskuddet for julehandelen hvor de begynte å få sorte tall på bunnlinjen.

Black Friday kobles ofte sammen med et lignende salg kalt Cyber Monday, og som avholdes på Internett tre dager senere.

Når kom Black Friday til Norge?

Black Friday tok for alvor av i Norge i 2010.

Hvor stor er omsetningen på Black Friday

Man beregner at omsetningen globalt ligger på ca. 870 mrd. kr. (i 2018)

 

__________

 

Legg med teglstein i MurDesigner

Se den store forskjellen i murverket – hvis du velger en lys eller mørk fuge. Visuelt skulle man tro at det er to forskjellige steiner.

Prøv den her

Røde teglstein er trendy igjen

De rødlige tonene er tilbake i nybygg, hvor de vekker nostalgi og utstråler varme. Her gir vi deg et innblikk i trender innen teglstein anno 2021.

Les mer her

Vår teglsteinkolleksjon

Et bredt utvalg av i et vell av lekre overflater, flotte farger, inspirerende formater. Alt du trenger for å skape nettopp det uttrykket du er på jakt etter for bygget ditt.

Se kolleksjonen her


 

Siste nytt

0Resultater


 

Nyhedsbrev

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev og få siste nytt om grønne produkter, bærekraftige prosjekter, dokumentasjon, gjenbruk, biomangfold og mye mer.

Downloads

Velg og last ned brosjyrer her

Produkter

En verden av teglprodukter innen teglstein, bekledningstegl, takstein og marktegl.