Teglsteinsinspirasjon for april

Brick: EW2338 Savanne

 

Savanne – en klassisk teglstein i rosa nyanser

Teglsteinen Savanne er en klassiker hvis du er på utkikk etter en teglstein i rosa nyanser. Med sitt rolige og varme fargespill matcher den roséfargede teglsteinen andre stein med felles nyanser og det samme harmoniske uttrykket, på samme måte som stein med struktur og et rikere fargespill i de litt mørkere tonene gir en varm samhørighet med Savanne.

 

Vår arkitekt og Head of Product Development, Rikke Ask, viser her hvordan du med fordel kan kombinere den bløtstrøkne teglsteinen Savanne med det øvrige sortimentet vårt.

Rolige og varme fargetoner

I sentrum for dette inspirasjonsinnlegget står vår teglstein EW2338 Savanne, som valget av de andre teglsteinene er bygget opp rundt.

Det er en rosé bløtstrøken stein med svakt spill i overflaten. Savanne kler både den mindre familieboligen og bygg i stor skala med sitt rolige fargespill i varmrosa nyanser.

Savanne kan fint arbeide sammen med forskjellige fugefarger, og resultatet kan bli svært fint ved å mure opp steinen med en lys, varm mørtel for å understreke det imøtekommende uttrykket.

Hvilke teglstein komplementerer Savanne?

Øverst er EW0110 Rød Okker representert, og på samme måte som Savanne-steinen, er Rød Okker også utrolig underspilt. Men i samspill med Savanne skapes det er rolig og harmonisk uttrykk med mulighet for individuelle fugefarger som matcher hver steintype. Rød Okker er dessuten en del av den CO2-sparende LESS-serien av teglstein.


Til venstre for Savanne finner vi Veldbrons, med de fiolette, brente og rustfargede nyansene. Veldbrons kan, med sin karakteristiske, håndbankede struktur, skape et annerledes samspill med Savanne, og dermed komplementere på en spesielt inspirerende og annerledes måte

Denne sammensetningen av Veldbrons og Savanne kan fungere som inspirasjon for et fleretasjersbygg med grid-oppbygging i fasaden.

Murstensinspiration - maj


 

Til høyre for Savanne har jeg plassert vår bløtstrøkne EW2117 Havre, som er en gul stein med et svært klassisk utseende. Havre leverer de samme varme, gylne nyansene som Savanne. Enkelte fellesnyanser går igjen mellom steinene, og på den måten oppnås det en samlet harmoni og et rolig utseende i fasaden. Havre er dessuten en del av den CO2-sparende LESS-serien av teglstein.

Nederst står vår nyeste stein, EW2288 Dodenkop. Det er en av våre nyere teglstein, som er utviklet i den klassiske, røde leiren som har fått tilført det lille ekstra på den visuelle siden. En bunn med varme og tyngde, der fargespill og brenning slår an tonen. 

Dodenkop er en stein med svært stor visuell variasjon av røde, brune og mørke farger, men som likevel gir en varm samhørighet til den lyse Savanne-steinen. Dodenkop er dessuten en del av den CO2-sparende LESS-serien av teglstein.


 

Besøk showrommet vårt

Du er hjertelig velkommen til å ta turen innom showrommet vårt. Der kan du gå på oppdagelsesferd i fasadeproduktene våre.
 

Når det skal velges teglstein, er mulighetene mange

Her får du en oversikt over utvalget vårt av teglstein med forskjellige farger og overflater.
 

LESS. En teglstein til fremtidens bygg.

Ved å redusere materialforbruket med 15 % og brenne med sertifisert biogass, reduserer vi CO2-utslippene i produksjonen med 70-90 %.

Sånn har vi skapt fremtidens CO2-sparende teglstein.
 


 

Siste artikler

0Resultater

Downloads

Velg og last ned brosjyrer her

Produkter

En verden av teglprodukter innen teglstein, bekledningstegl, takstein og marktegl.