wienerberger forsterker tilstedeværelse i nord med dedikert ledelse og nytt showrom

Marius Trøan Qvam, Regionssjef nord | Wienerberger AS

 

Vi tar et viktig skritt mot å gjøre teglvalg enklere for Midt-Norge og Nord-Norge ved å åpne et nytt showrom for regionen, styrket av en ny kollega som begynte 1. mars. Med over 20 års erfaring fra murer- og teglbransjen, tilfører Marius Trøan Qvam en unik kombinasjon av håndverks- og salgskompetanse til teamet. I sin rolle som ansvarlig for det nye showrommet i Trondheim, tar han sikte på å bringe mer tegl til markedet i nord.

 

- Med 20 års erfaring, 8 år som murer og 12 år i salg av byggevarer, har teglstein alltid vært en av mine lidenskaper. wienerbergers dedikasjon til kunder og prosjekter har inspirert meg siden første samarbeidsprosjekt. De siste årene har jeg satt jeg meg som mål å bli en del av wienerberger-teamet, og det er utrolig gøy at jeg har nådd målet mitt som nå har åpnet opp for nye ambisjoner – det er nå arbeidet begynner, utdyper Qvam, ny leder for wienerberger region nord.

Vår region nord skal få et nytt showrom og med Qvam – en dedikert medarbeider som har satt nye mål på hvordan han skal hjelpe arkitekter og entreprenører i valget av riktige teglstein.

- Å knytte Midt- og Nord-Norge nærmere til wienerberger og sikre den samme gode opplevelsen som på Østlandet er en avgjørende oppgave for meg. Ett av målene mine er at det skal bli brukt mer tegl i den nordligste delen av Norge, alt fra Nordmøre og oppover, og hjelpe entreprenører og arkitekter i å velge tegl. Med bakgrunn som murer, kan jeg også bidra som sparringspartner på utførelse inn mot prosjekter, noe som passer godt inn i wienerbergers modell med prosjekteringsavdeling som er kjent for høy ekspertise og kompetanse. Showrommet i Trondheim er ikke stort i størrelse, men vi skal få maks ut av det for å inspirere og bistå med å ivareta arkitektens visjoner på best mulig måte med å vise alle de ulike formatene og strukturer i tegl, fortsetter Qvam.

Lidenskap for tegl

Lidenskapen for tegl er dypt forankret hos Qvam. Han ser på dette klassiske byggematerialet som en kilde til tidløst design, yrkesstolthet og arkitektonisk kreativitet.

- Det som fascinerer meg med tegl er hvordan mange små brikker kan samles for å skape en så variert palett av arkitektoniske uttrykk, strukturer, kontraster og forskjellige teknikker. Det er en ekstrem stor skaperevne i et lite materiale, forteller Qvam og fortsetter:

- Faget er en kilde til faglig stolthet for meg. Det er et yrke som har nærmest stått uendret i flere hundre år. Jeg er veldig stolt av alle prosjektene jeg har vært med på i Trøndelag, både som murer og i salg. For eksempel BREEAM sertifiserte ALO Sluppen hvor jeg leverte teglstein med wienerberger som leverandør.

   
"Tegl er enestående i norske forhold og krever minimalt vedlikehold i opptil 150 år, noe som utgjør en unik fordel sammenlignet med andre fasadematerialer. Mens noen materialer krever kontinuerlig vedlikehold som resulterer i økte utslipp, forblir teglen intakt og krever ingenting etter installasjon, og kan gjenbrukes til senere prosjekter. En personlig favoritt er LESS-teglsteinen som har betydelig redusert CO2-avtrykk."

Marius Trøan Qvam
Regionssjef nord, Wienerberger AS

   

Et solid materiale til en solid framtid

At tegl har en unik posisjon som et robust byggemateriale, gjør det til et ideelt egnet valg for byggeprosjekter i det utfordrende klimaet i Midt- og Nord-Norge.

- Tegl er enestående i norske forhold og krever minimalt vedlikehold i opptil 150 år, noe som utgjør en unik fordel sammenlignet med andre fasadematerialer. Mens noen materialer krever kontinuerlig vedlikehold som resulterer i økte utslipp, forblir teglen intakt og krever ingenting etter installasjon, og kan gjenbrukes til senere prosjekter. En personlig favoritt er LESS-teglsteinen som har betydelig redusert CO2-avtrykk, forteller Qvam.

   

Klar til å bringe wienerbergers service nordover

Qvam hadde sin første arbeidsdag hos wienerberger den 1. mars, og har følt seg godt tatt imot.

- Jeg føler meg privilegert som får jobbe med noe jeg virkelig brenner for, og å kunne samarbeide med kolleger som jeg ser opp til. Jeg har blitt varmt mottatt og jeg er stolt av å være en del av teamet, uttaler Qvam.

Country Manager for wienerberger Norge, Roar Kjos, gleder seg til å se utviklingen nordover. Han avslutter:

- wienerberger Norge prioriterer å sikre at våre produkter og løsninger med tilhørende tjenester og kompetanser er tilgjengelige for alle byggeprosjekter, uansett hvor de befinner seg. Vi er svært glade for å få Qvam med på laget, han har en unik profil med stor teglkunnskap og sterkt driv – dette er perfekt for vårt nye showrom for region Nord og for flere samarbeidprosjekter i Midt- og Nord-Norge!


 

Showrooms

Besøk våre showroom - kom inn å se vår verden full av tegl!

Showroom, Forchhammersvej, Frederiksberg


 

LESS. CO2-sparende teglstein for fremtidens bygg

Ved å redusere materialforbruket med 15 % og brenne med sertifisert biogass reduserer vi CO2-utslippet i produksjonen med 70-90 %. CO2-besparelsen i produksjonen av LESS dekker fase A3 i EPD’en.

Ta et dypdykk i vårt sortiment av teglstein

Wienerberger tilbyr en lang rekke teglstein med varierende overflatestrukturer og mange farger.

 

Inspirasjonsbok om teglstein og murverk

Et oppslagsverk med inspirasjon, kolleksjon og kunnskap i en og samme bok – for arkitekten.

 

   

Siste artikler

0Resultater

   

Campaign handmade bricks

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev og få siste nytt om produkter, inspirerende prosjekter, dokumentasjon, ombruk, biomangfold og mye mer.

   

Downloads

Velg og last ned brosjyrer her

Produkter

En verden av teglprodukter innen teglstein, bekledningstegl, takstein og marktegl.