Bli kjent med Anders Gjekstad – vår dyktige selger på takstein i sør

Anders Gjekstad, regionssjef | Wienerberger AS

 

Anders Gjekstad er utdannet tømrer, og med lang og variert erfaring fra byggebransjen er han vår dyktige selger og gode sparringspartner for kunder i Vestfold og Telemark og sørover. Som regionssjef sør har han hovedfokus på keramisk takstein – et produkt som har sterkt fotfeste i dette området. Han er også ansvarlig og en god representant for våre andre produktgrupper i det samme området. Anders trives aller best når han er ute på veien og får møte kunder, utførende og samarbeidspartnere.

 

Anders har gjennom sin 25-års lange arbeidskarriere jobbet innenfor byggebransjen i en eller annen form. Han er opprinnelig utdannet tømrer, og har siden den gang jobbet både selvstendig, i entreprenørfirmaer og med salg av byggevarer. For fire år siden kom han til oss og har vært vår trofaste regionssjef med ansvar for Vestfold og Telemark samt Sørlandet.

Taket skal holde tett gjennom generasjoner

Med en lang arbeidskarriere innenfor byggebransjen, både som utførende og med salg av materialer, har Anders en god forståelse av hvordan byggeprosessene henger sammen. Det gir Anders mange fordeler og kvaliteter når han skal selge takstein

Han forteller: 

- Jeg har gjennom mange år fått en god forståelse av hvordan ting er bygget opp, som gjør at jeg kan komme med praktiske råd og erfaringer som hjelper kunden, utførende og sluttbruker. Det finnes veldig mange dyktige kunder som er fremoverlente og skjønner viktigheten av gode løsninger og produkter. Da er det veldig gøy å kunne tilby et produkt som er gjennomprøvd, solid og et anerkjent materiale. Taket er den største fasaden på et bygg, og etter min mening den viktigste. Det skal holde tett gjennom flere generasjoner.  

Anders jobber fra Sandefjord, og har godt kontakt med våre samarbeidspartnere på keramisk takstein i Vestfold og Telemark og Sørlandsområdet. Som selger trives han aller best når han møter kundene ute.  

- Jeg liker best å være ute på veien å møte kundene våre. Det mest spennende og givende med jobben er å hjelpe forhandlerleddet og utførende med det de trenger for å oppfylle drømmene til byggherre.

     

"Det føles trygt å selge produkter vi står helhjertet bak. Vi er innovative og bruker mye ressurser på forskning og utvikling. Hvis du kjøper et Wienerbergerprodukt kan du være sikker på at du får den beste kvaliteten i alle ledd."

Anders Gjekstad
Regionssjef sør

     

Keramisk takstein har sterkt fotfeste i Sørlandsområdet

Vestfold og Telemark og sørover er historisk kjent for mye takstein i tegl, særlig langs sørlandskysten. Det er derfor et stort marked for vår takstein til både nybygg og gamle bygg som må skifte eksisterende tak. Her spiller vårt brede produktsortiment en viktig rolle. 

- Produktsortimentet vårt innenfor takstein er så bredt at vi kan levere takstein til både nye moderne nybygg og til gamle bevaringsverdige bygg som riksantikvaren godkjenner. Vi produserer fremdeles de gode gamle traverne som er like aktuelle i dag som de var for over hundre år siden, sier Anders og utdyper: 

- Pottelberg 451 er et godt eksempel på det, som er en kermaisk, ufalset vingetakstein med et autentisk 1800-uttrykk. Dette er en klassiker i Sørlandsområdet, og brukes ofte på rehabilitering- og renoveringsprosjekter av gamle kultur- og kirkebygg. Taksteinen har et fantastisk og eksentrisk uttrykk, og det ser ut som den har ligget i hundre år selv om den ble lagt i går. Denne autentiske taksteinen ligger tømrerhjertet mitt nært.

Pottelberg 451

For nyere byggeprosjekter legger Anders en ekstra knapp på taksteintypen VHV Vario, modellen som skapte begrepet "ekte Hollandsk glasert takstein" og som er vår mest solgte modell gjennom tidene. 

- Vi ser også at taksteintypen VHV Vario er veldig populær, og har vært en klasser på det norske markedet i mer enn 70 år. Den kommer i mange farger og med forskjellige overflater, både uglaserte, engoberte og glasert. Denne taksteinen passer overalt og har mange gode justeringsmuligheter med hele 20mm variabel lekteavstand og 6mm i sideveis, som gir fleksibilitet og store tidsbesparelser i arbeidet samtidig som den gir vesentlig mindre svinn, forteller han. I tillegg har den lukket fals som avviser smuss og løv, legger han til.

Setter pris på selskapets solide og grønne profil

Anders er stolt selger av keramisk takstein fordi det er et solid produkt som står over flere generasjoner. Han er også imponert over Wienerbergers grønne initiativer.   

- Det føles trygt å selge produkter vi står helhjertet bak. Vi er innovative og bruker mye ressurser på forskning og utvikling. Hvis du kjøper et Wienerbergerprodukt kan du være sikker på at du får den beste kvaliteten i alle ledd. I tillegg jobber vi for å ta vare på miljøet og det biologiske mangfoldet som råvarene kommer fra. Som en produsent av materialer er vi avhengig av å bruke naturens råstoffer i produksjonen, og da er det viktig å minimere påvirkningen i de områdene der leiren utvinnes. Hver gang vi etablerer utvinning av naturressurser forplikter vi oss til å sette området tilbake i minst like god tilstand som vi mottok det i.

Showrom for inspirasjon og ekspertise

Er du interessert i å finne ut mer om Wienerberger, vårt sortiment eller bare ønsker å møte en av våre kollegaer for sparring, innspill og tips, er du hjertelig velkommen til et av våre Showrom. Du finner oss i både Oslo, Stavanger og snart Trondheim. 

Du finner også kontaktinformasjonen til Anders og resten av vårt team i Wienerberger Norge her!


 

Nysgjerrig på vår takstein?

Vi leverer keramisk takstein i mange forskjellige varianter.
 

Få inspirasjon her

Ønsker du å få inspirasjon direkte til innboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og bli inspirert av våre referanseprosjekter og produkter. 

Meld deg på her


 

Siste artikler

0Resultater

Downloads

Velg og last ned brosjyrer her

Produkter

En verden av teglprodukter innen teglstein, bekledningstegl, takstein og marktegl.