Persondatapolitikk

Opprettholdelse av ditt personvern og beskyttelse av dine personopplysninger er en viktig oppgave som vi tar hensyn til i alle våre forretningsrelasjoner. Vi respekterer at dine personopplysninger er konfidensielle, og følger alltid bestemmelsene for bruk og oppbevaring av personopplysninger og våre egne regler for personvern.

 

1. PERSONVERNETS OMFANG

Disse retningslinjene for personvern har til hensikt å informere deg om hvordan Wienerberger AS (“Wienerberger”) bruker personopplysninger, hvilke opplysninger om brukerne av Wienerbergers nettside(r) som hentes inn og vurderes, og som brukes, deles med tredjepart eller behandles på andre måter.

Disse retningslinjene for personvern gjelder for Wienerberger AS. De gjelder ikke for nettjenester som tilbys av virksomheter i Wienerberger Group som er dekket av egne retningslinjer for personvern eller for nettjenester driftet av tredjepart.

 

2. INNHENTING AV OPPLYSNINGER

2.1. Opplysninger du selv oppgir

I hovedsak kreves det ikke at du oppgir personopplysninger for å benytte våre nettjenester. Hvis vi henter inn personopplysninger (navn, postadresse eller e-postadresse) i denne sammenheng, gjøres dette, så langt det er mulig, på frivillig basis. Hvis du for eksempel ønsker å abonnere på nyhetsbrevet som tilbys på nettsiden vår, trenger vi e-postadressen din samt opplysninger som gjør at vi kan verifisere at du er eier av den oppgitte e-postadressen.


2.2. Automatisk innhentede opplysninger

På grunn av datasikkerhet og for å optimalisere brukervennligheten, henter vi også inn ikke-personlige opplysninger i forbindelse med din bruk av nettjenester. Som for eksempel hvilken nettleser du bruker, hvilket operativsystem du har, domenenavnet til nettstedet du sist besøkte før vårt nettsted, hvor mange ganger du har besøkt nettstedet vårt og hvor lang tid du gjennomsnittlig bruker på nettstedet, samt hvilke sider du besøker.

Opplysninger som innhentes automatisk på denne måten kobles ikke med opplysninger fra andre kilder. Men vi forbeholder oss retten til å, i ettertid, verifisere slike opplysninger dersom vi gjøres oppmerksom på at det foreligger konkret mistanke om ulovlig bruk.


2.3. Informasjonskapsler og skjult sporingsbilde

Våre nettjenester benytter såkalte informasjonskapsler (cookies) og skjulte sporingsbilder (web beacons). Informasjonskapsler gjør ingen skade i datamaskinen din. De er små filer med konfigurasjonsinnstillinger som hjelper oss med å gjøre nettjenestene våre mer brukervennlige, mer effektive og sikrere. I tillegg sørger informasjonskapslene for implementering av enkelte brukerfunksjoner.

Våre nettjenester bruker stort sett "øktbaserte informasjonskapsler" som slettes automatisk når du lukker nettleseren. Unntaksvis benytter de også "permanente informasjonskapsler" som blir liggende i enheten din til de går ut på dato eller slettes manuelt. Denne typen gjør at vi gjenkjenner nettleseren din ved ditt neste besøk. For informasjon om "tredjeparters informasjonskapsler", dvs. informasjonskapsler fra andre leverandører som f.eks. Google, se personvern fra disse leverandørene.

Du kan justere innstillingene for personvern og sikkerhet i dine mobile enheter slik at du varsles hver gang en informasjonskapsel sendes til enheten slik at du kan bestemme om du vil godta informasjonskapsler i hvert enkelt tilfelle. Du kan også deaktivere aksepten av informasjonskapsler i spesifikke tilfeller eller som standard, og aktiverer automatisk sletting av kopier hver gang du lukker nettleseren. Men du må være klar over at enkelte funksjoner i våre nettjenester kanskje ikke vil være fullt ut tilgjengelige dersom du deaktiverer informasjonskapsler.

I tillegg bruker vi skjulte sporingsbilder (web beacons) til å analysere hvor effektive våre nettsider og nyhetsbrev er. Våre nyhetsbrev og HTML-e-poster kan ha skjulte sporingsbilder som følger med på om e-posten eller lenken som er sendt med e-post er åpnet. Informasjon av denne typen hjelper oss med å forbedre våre e-posttjenester og justere innholdet etter brukerens behov. Det skjulte sporingsbildet slettes når e-posten slettes. Våre vanlige e-poster er naturligvis ikke utstyrt med skjult sporingsbilde.


2.4. Nettanalyse

For å hele tiden kunne optimalisere funksjonaliteten og maksimere brukervennligheten, bruker noen av våre nettjenester nettanalysetjenestene og de sosiale programtillegg (plugins) listet opp nedenfor. Opplysningene som benyttes til dette er utelukkende ikke-personlige.

Google Analytics: Google Analytics fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA, bruker såkalte informasjonskapsler, dvs. tekstfiler som lagres i datamaskinen din for å analysere din bruk av våre nettjenester. Som hovedregel blir opplysninger som hentes inn av informasjonskapselen overført til en Google-server i USA og lagret der. Ved aktivering av IP-anonymisering i nettjenestene, vil Google fjerne deler av IP-adressen din i land som er medlem av EU eller EØS. Det er bare helt unntaksvis at hele IP-adresser overføres til en Google-server i USA og beskjæres der. Google vil, på vegne av leverandøren av nettjenesten, bruke denne informasjonen til å evaluere din bruk av nettjenestene, utarbeide rapporter om disse aktivitetene og tilby andre tjenester til innehaveren av nettstedet relatert til bruk av nettjenester og nettaktivitet. IP-adressen som oversendes i forbindelse med Google Analytics vil ikke kobles med noen andre opplysninger som Google sitter på. Du kan hindre at informasjonskapsler lagres ved å velge innstillinger for dette i nettleseren din. Men da må du være klar over at du ikke vil kunne benytte alle funksjonene i våre nettjenester. Du kan dessuten hindre at opplysninger generert av informasjonskapsler og at Google bruker disse ved å laste ned og installere et programtillegg for nettleseren din fra (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en). For detaljerte opplysninger om brukervilkårene og personvern, se

www.google.com/analytics/terms/gb.html eller https://www.google.com/policies/ /.

Hotjar: For å øke brukeropplevelsen benytter noen av våre nettjenester Hotjar-programvare (http://www.hotjar.com, 3 Lyons Range, 20 Bisazza Street, Sliema SLM 1640, Malta, Europa). Hotjar gjør det mulig for oss å spore og evaluere brukeraktivitet (musebevegelser, klikk, rullehøyde). For å kunne gjøre dette, legger Hotjar informasjonskapsler i brukernes enheter som kan lagre brukeropplysninger som f.eks. informasjon om nettleser, operativsystem, tid bruk på våre nettsider osv. For med informasjon om hvordan Hotjar håndterer opplysningene, se www.hotjar.com/privacy.

Siteimprove: Siteimprove Analytics, en nettanalysetjeneste fra Siteimprove A/S (Sankt Annæ Plads 28, 1250 København, Danmark), benytter informasjonskapsler, dvs. tekstfiler som lagres i datamaskinen din og analysere din bruk av våre nettjenester. Informasjon om din bruk av våre nettjenester (inkludert kryptert IP-adresse til brukeren) hentes inn av informasjonskapslene og sendes til en Siteimprove-server i Danmark og lagres der. Siteimprove bruker denne informasjonen til å evaluere bruken av nettjenester og til å utarbeide rapporter. Siteimprove deler ikke denne typen informasjon med tredjepart. Siteimprove lagrer og behandler opplysninger som innhentes i samsvar med tyske regler om personvern. Brukeren kan hindre at informasjonskapsler installeres ved å velge innstillinger for dette i nettleseren. Gjøres dette, kan det hende at enkelte funksjoner i nettjenestene ikke vil være tilgjengelige for brukeren. For mer informasjon, se Siteimproves retningslinjer om personvern på: https://siteimprove.com/legal/privacy-policy/


2.5 Sosiale medier og tilstedeværelse på Internett

Wienerberger AS samarbeider med flere leverandører av sosiale medienettverk. Som følge av dette samarbeidet, kobles nettleseren din automatisk til den valgte tjenesteleverandøren (som f.eks. Facebook) når du bruker den respektive tjenesten. Eksempelvis vil din IP-adresse, cookies og annen informasjon overføres til den respektive tjenesteleverandøren dersom du har besøkt deres nettside tidligere. Vi forsøker, så langt det lar seg gjøre, å hindre denne overføringen av data, og at overføringen kun skjer hvis du aktivt bruker det sosiale medienettverket. Hvis du er logget inn på en sosial medieplattform, kan denne koble ditt besøk på vårt nettsted med din brukerkonto.

I tillegg benytter vi plug-ins (som f.eks. Facebook-ikonet) fra flere forskjellige plattformer. Når du klikker på de respektive ikonene samtykker du i kommunikasjon med den aktuelle plattformen samt overføring av informasjon (f.eks. IP-adresse) til den respektive tjenesteleverandøren. Når du aktiverer en plug-in, mottar det respektive sosiale nettverket informasjon om at nettleseren din har hentet opp den korresponderende siden på vårt nettsted. Dette skjer også selv om du ikke har en konto eller ikke er logget inn. Denne informasjonen (inkludert IP-adressen) overføres direkte fra nettleseren din til en server tilhørende det respektive sosiale nettverket og lagres der.

Hvis du er logget inn på ett av de sosiale nettverkene mens du besøker vårt nettsted, kan det sosiale nettverket koble ditt besøk på vårt nettsted direkte til din nettverksbrukerkonto ved hjelp av en plug-in som aktiveres samtidig. Hvis du aktivt aktiverer en plug-in, for eksempel ved å klikke på "Liker"-knappen eller legge inn en kommentar, vil informasjon om dette også overføres direkte til en sosial nettverksserver og lagres der. Informasjon kan også bli postet på det sosiale nettverket slik at den blir synlig for dine følgere på Facebook eller Twitter.

Hensikten og omfanget av innhentingen av opplysninger og videre behandling og bruk av disse av de respektive sosiale nettverkene, samt dine relevante rettigheter og mulige innstillinger for personvern, finner du på personverninformasjonen fra de respektive sosiale nettverkene.

Wienerberger ASs nettsted bruker såkalte plug-ins (programtillegg) fra følgende sosiale nettverk:

Facebook-tillegg ("Dele-knapp") Programtillegg fra Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA kjennetegnes av Facebook-logoen eller "Dele-knappen". For oversikt over programtillegg for Facebook, klikk her: http://developers.facebook.com/docs/plugins/. Når du benytter våre nettjenester, oppretter programtillegget en direkteforbindelse mellom nettleseren din og Facebook-serveren. Dermed informeres Facebook om at du har brukt våre nettjenester med din IP-adresse. Når du klikker på "dele-knappen" for Facebook mens du er logget inn på din Facebook-konto, kan du koble innholdet i våre nettjenester med din Facebook-profil. Facebook kan dermed koble din bruk av våre nettjenester med din brukerkonto. Vi vil understreke at vi, som leverandør av nettjenestene, ikke henter inn noe informasjon om innholdet i data som overføres til og brukes av Facebook. For mer informasjon, se Facebooks retningslinjer om personvern på https://www.facebook.com/policy.php. Hvis du ikke vil tillate at Facebook kobler din bruk av våre nettjenester med din brukerkonto på Facebook, må du logge deg av Facebook.

YouTube: Vi har implementert komponenter fra YouTube på dette nettstedet for å styrke vår markedsføring gjennom å nå mer målrettet frem til spesifikke målgrupper, øke synligheten samt styrke omdømmebyggingen, brukerinformasjonen og vår merkevare som oppdragsgiver som berettiget interesse i henhold til artikkel 6, nr. 1 bokstav f) i personvernforordningen (GDPR). YouTube driftes av Google, dvs. av YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. YouTube er en nettbasert videoportal som tilbyr videoutgivere å legge ut videoklipp gratis slik at andre brukere kan se, bedømme og kommentere dem, dette også gratis. YouTube tillater alle typer videoer, og derfor er hele filmer og TV-programmer samt musikkvideoer, trailere og videoer laget av brukerne selv tilgjengelige på deres Internettportal. Når du benytter en av våre nettjenester som er utstyrt med YouTube-funksjon, opprettes det en forbindelse til YouTubes servere og informasjon om nettjenestene du bruker kommuniseres til YouTube-serveren. Dersom en person som besøker våre nettsider samtidig er logget inn på YouTube, vil YouTube gjenkjenne hvilken side på vårt nettsted personen hentet opp en video fra YouTube. Denne informasjonen registreres av YouTube og Google og kobles til den respektive YouTube-kontoen til den aktuelle personen. YouTube og Google mottar informasjon fra YouTube-komponenten om at den registrerte brukeren har besøkt våre nettsider dersom den registrere brukeren er logget inn på YouTube samtidig med at brukeren besøker våre nettsider, uavhengig av om brukeren klikker på en YouTube-video eller ikke. Dersom brukeren ikke ønsker at denne informasjonen skal overføres til YouTube og Google, kan brukeren selv forhindre dette ved å logge ut fra YouTube før han/hun besøker våre nettsider. For mer informasjon om YouTubes bruk av data, se YouTubes retningslinjer for personvern på https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

LinkedIn: På våre nettsider lenker vi til vår tilstedeværelse på LinkedIn. Vår tilstedeværelse på LinkedIn sørger for at vi kan presentere vår virksomhet overfor brukere av dette nettverket og kommunisere med dem. Opplysninger som oppgis av deg direkte og av LinkedIn vil kun bli brukt til kommunikasjon med kunder og potensielle kunder, samt til å øke vår synlighet og styrke vårt omdømme som berettiget interesse i henhold til artikkel 6, nr. 1 bokstav f) i personvernforordningen (GDPR), i den hensikt å tilby deg informasjon som er av størst mulig interesse for deg. LinkedIn driftes av LinkedIn Ireland Unlimited Company Wilton Place, Dublin 2, Irland. Hvis du er logget inn på LinkedIn når du besøker våre nettsider, kan dette bli koblet til din profil. Vi har ingen påvirkning på LinkedIns innhenting og påfølgende behandling av data, eller i hvilket omfang dette skjer og hvor lenge dataene oppbevares. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har noen kontroll med LinkedIns bruksvilkår eller retningslinjer for personvern og bruk av informasjonskapsler. Selv om du ikke er registrert bruker av LinkedIn, kan vi likevel motta statiske analyser av dine personopplysninger når du besøker våre nettsider. Dataene som lagres i informasjonskapslene er ikke tilgjengelig for oss i personifisert form, og de kan derfor heller ikke overføres til tredjepart i personifisert form. For informasjon om LinkedIns juridiske hjemmel for behandling av personopplysninger, eventuelt mottak og overføring av dine opplysninger til eller fra et annet land, se LinkedIns retningslinjer for personvern på https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy, samt LinkedIns retningslinjer for bruk av informasjonskapsler på https://de.LinkedIn.com/legal/cookie-policy.

Pinterest: På våre nettsider lenker vi til vår tilstedeværelse på Pinterest for å kunne presentere vår virksomhet overfor kundene våre og kommunisere med dem, og samtidig øke vår synlighet og styrke vårt omdømme som berettiget interesse i henhold til artikkel 6, nr. 1 bokstav f) i personvernforordningen (GDPR). Pinterest driftes i USA av Pinterest Inc. på adressen 651 Brannan Street, San Francisco, CA 94103, USA, og i Europa av Pinterest Europe Ltd. på adressen Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Irland. Når du benytter en av våre nettjenester som er utstyrt med et programtillegg for Pinterest, opprettes det en forbindelse til en av Pinterests servere og både informasjon og data om nettjenestene du bruker kommuniseres til Pinterest-serveren. Vi gjør oppmerksom på at vi, som leverandør av nettjenestene, ikke henter inn noe informasjon om innholdet i data som overføres til, og brukes av, Pinterest. Pinterest tilbyr brukere med bedriftskonto funksjonen “Pinterest Web Analytics” som gir oss tilgang til anonymiserte statistiske data om brukerne og besøkende på vår konto, våre oppslagstavler og våre pins. Disse såkalte “Pinterest Web Analytics” er sammendrag av statistiske opplysninger som lages baserte på gitte handlinger (såkalte "hendelser") og registreres av Pinterest når brukere og besøkende er inne på vår konto, våre oppslagstavler eller våre pins og tilknyttet innhold. For mer informasjon, se Pinterests retningslinjer for personvern på https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy. Du kan endre personverninnstillingene for din Pinterest-konto på: https://www.pinterest.at/settings/.

Instagram: Instagram er drevet av Facebook Inc. (Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irland). Egernsund Wienerberger A/S kjenner ikke til omfanget eller bruken av datautveksling mellom Instagram og Facebook, men viser til Instagrams datapolicy: https://help.instagram.com/519522125107875

 

3. BRUK AV PERSONOPPLYSNINGER

Det er et ufravikelig prinsipp at personopplysninger som du gir oss kun behandles og benyttes til de formålene vi har oppgitt. Disse først og fremst:

  • Leveranse, forbedring og støtte av og for våre nettjenester. Dette inkluderer dataanalyse, identifisering av brukstrender samt beregninger og statistikk over bruksmønstre.
  • Markedsføring: Dine personopplysninger vil kun bli brukt til markedsføringsformål som spørreundersøkelser, konkurranser eller andre typer reklamekampanjer, men kun hvis du har godkjent slik bruk. I så fall vil opplysningene dine bli oppbevart i 2 år etter siste kontakt, med mindre oppbevaring over lengere tid tillates i lovs form. Ditt samtykke i bruk av personopplysninger til markedsføringsformål kan når som helst trekkes tilbake. For mer informasjon, se punkt 5.
  • Utsending av nyhetsbrev: Hvis du fyller ut vårt skjema på nettet for å abonnere på nyhetsbrevet vårt, vil vi utelukkende bruke disse opplysningene til å verifisere at du er rettmessig eier av e-postadressen som er oppgitt og du ønsker nyhetsbrevet sendt til, samt til å analysere bruken av nyhetsbrevet. I så fall vil opplysningene dine bli oppbevart i 2 år, med mindre oppbevaring over lengere tid tillates i lovs form. Vi vil kun bruke dine opplysninger til andre formål dersom du har samtykket til dette.
  • Bestilling av rapporter og annet informasjonsmateriell: Hvis du bestiller rapporter og annet informasjonsmateriell fra oss, vil personopplysningene du oppgir utelukkende brukes til behandling av din bestilling og vil deretter oppbevares i maksimalt 1 år etter oppsigelse av abonnementet. Ved håndtering av bestillinger kan vi i enkelte tilfeller benytte tjenester fra underleverandører som vi overfører dine opplysninger til utelukkende i det formål å iverksette din bestilling. Vi vil kun bruke dine opplysninger til andre formål dersom du har samtykket til dette.
  • Bruk av kontaktskjema: Hvis du benytter vårt kontaktskjema til forespørsler, vil opplysningene du oppgir i kontaktskjemaet, inkludert dine kontaktopplysninger, brukes for å behandle forespørselen og oppbevares for senere bruk ved eventuell oppfølging. Om nødvendig kan vi, i det formål å behandle din forespørsel, dele dine personopplysninger med andre virksomheter i Wienerberger Group (se punkt 4) eller med involverte tredjeparter. Personopplysningene vil bli oppbevart så lenge forespørselen din behandles og maksimalt i 1 år efter ferdigstillelse av behandling, med mindre oppbevaring over lengere tid er tillatt i lovs form.
  • Bytte av jobb: Jobbsøknader inneholder personopplysninger (f.eks. CV, kontaktopplysninger osv.). Vi kan bruke slike opplysninger innen Wienerberger Group (se punkt 4) til å avgjøre om vi skal tilby søkeren en stilling eller til å svare på søknaden. Med mindre du eksplisitt motsetter deg dette, kan vi oppbevare opplysningene i maksimalt 3 år etter sidste kontakt (med mindre oppbevaring over lengere til andre formål tid er tillatt i lovs form) for eventuell vurdering på et senere tidspunkt.
  • Gjennomføring og administrasjon av kontrakter: Ved håndtering av innkommende bestillinger (spesielt materialbestillinger) benytter vi tjenester fra underleverandører som vi overfører dine opplysninger til utelukkende i det formål å iverksette din bestilling. I forbindelse med slike transaksjoner kan det forekomme at du blir kontaktet angående kundetilfredshets- og markedsundersøkelser. Hvis du ber oss om å ikke bruke dine opplysninger til å kontakte deg med for andre formål, respekterer vi naturligvis det.
  • Beskyttelse av rettigheter og eiendom: Hvis vi har grunn til å mistenke at rettigheter eller eiendom tilhørende Wienerberger, deres leverandører og kunder eller tredjeparter er eller kan bli krenket, kan vi bruke og overføre dine personopplysninger for å beskytte slike rettigheter og/eller eiendom. I tillegg forbeholder vi oss retten til å oppgi dine personopplysninger, såfremt dette pålegges ved lov eller ved pålegg fra rettmessig myndighet, for å sikre rettssikkerheten i henhold til prosedyrene oppgitt på vår(e) nettsted(er), og for å beskytte ovennevnte rettigheter.
  • Rensing og sammenslåing av opplysninger: Fra tid til annen kan de personopplysningene brukes til å kryssjekkes mot eller sammenslått med (i) opplysninger fra våre registre (på nett eller lokalt), (ii) data overført fra en lovlig forgjenger eller (iii) opplysninger fra andre kilder.

 

4. OVERFØRING OG DELING AV DINE PERSONOPPLYSNINGER

Dine personopplysninger kan, avhengig av typen interaksjon du har bedt om (som f.eks. retur av telefonoppringning, innsendelse av bestilling, forespørsel om tjenester osv.), utvekslet med tredjepart som er involvert i gjennomføringen (f.eks. postordreselskaper, banker osv.) eller andre virksomheter i Wienerberger Group. Det kan også hende at vi pålegges å dele dine personopplysninger for å oppfylle lovpålagte krav eller for å håndheve rettigheter og avtaler.

  • Overføring av opplysninger til tredjeparter: Vi samarbeider med eksterne leverandører når det gjelder gjennomføringen av enkelte bestillinger og tjenester (f.eks. speditør). Slike leverandører har kun tillatelse til å bruke eller overføre opplysninger innhentet og behandlet av oss til gjennomføring av bestillingen fra Wienerberger.
  • Bruk av opplysninger internt i gruppen: Wienerberger AS og deres datterselskaper er en del av en gruppe med internasjonale selskaper som har interne driftsprosesser, strukturer og tekniske systemer på tvers av landegrenser. Vi kan bruke dine personopplysninger innen Wienerberger Group og, hvis behovet oppstår, overføre dem til våre anlegg i andre land for formål beskrevet i punkt 3 og i henhold til disse retningslinjene for personvern. Våre retningslinjer for beskyttelse av data gjelder for hele gruppen og er bygget opp for å sikre det samme høye nivået av datasikring i alle land vi er representert i. For en komplett liste over alle selskapene i gruppen, klikk på https://wienerberger.no/#collapse-country-nav
  • Samsvar med lover og tilsvarende forpliktelser: Vi vil overføre dine personopplysninger for å (i) håndheve eller følge en lov, en forskrift, et pålegg fra en offentlig myndighet eller obligatoriske tiltak, (ii) oppdage og forhindre sikkerhetstrusler, svindel eller ondsinnede aktiviteter, (iii) beskytte og/eller håndheve rettighetene og eiendommen til Wienerberger eller til tredjeparter, og (iv) beskytte rettighetene og en personlige sikkerheten til våre ansatte og til tredjepersoner.

 

5. RETT TIL INNSYN, TILBAKETREKKING OG SLETTING AV PERSONOPPLYSNINGER

Du har rett til å be om skriftlig informasjon om dine personopplysninger oppbevart av oss. Du har dessuten, i forbindelse med bruk av dine personopplysninger, rett til å rette, slette, tilbaketrekke eller begrense behandlingen av dine personopplysninger, og til å klage til Datatilsynet. Slike forespørsler, samt andre spørsmål om dette, bes sendt til kontaktpunktet oppgitt i punkt 7.

Hvis du har abonnert på vårt nyhetsbrev, kan du stoppe abonnementet ved å klikke på aktuell lenke for dette i nyhetsbrevet eller ved å sende  oss en epost med kontaktinformasjonen din på info@wienerberger.no med teksten "Stopp av abonnement". Hvis du ønsker å trekke tilbake din aksept av oppbevaring eller bruk av dine opplysninger, kan du naturligvis også sende oss en e-post til adressen oppgitt i punkt 7.

 

6. DATASIKKERHET

Wienerberger benytter mange forskjellig datasikringstiltak for å sikre konfidensialiteten og integriteten til dine personopplysninger. Vi vil likevel gjøre deg oppmerksom på at, slik Internett en gang er, kan det være sikkerhetshuller ved overføring av data over Internett (f.eks. ved e-postkommunikasjon), og at det ikke er mulig å fullstendig sikre at tredjeparter klarer å skaffe seg tilgang til dataene.

 

7. KONTAKT

For alle spørsmål angående disse retningslinjene for personvern eller hvordan dine personopplysninger behandles, kontakt:

Wienerberger AS
Brobekkveien 40
0598 Oslo
Norge

+47 22 07 26 00
info@wienerberger.no

 

 

Downloads

Velg og last ned brosjyrer her

Produkter

En verden av teglprodukter innen teglstein, bekledningstegl, takstein og marktegl.