Om Koramic takstein

Renovation roof, Nieuw-Balinge. Roof tiles: Modula zwart edel-engobe.

 

Kombinasjonen av mer enn 130 års kontinuerlig produksjon og med det en omfattende teknisk ekspertise som sikrer at all Koramic takstein tilfredsstiller dagens høye krav til kvalitet og utførelse. 

Merket Koramic er synonymt med avansert og innovativ taksteinsproduksjon, som tilfredsstiller pågående og strenge miljøkrav og hvor produktets bærekraftighet alltid settes i høysetet. 

Koramic er en av Europas ledende produsenter av keramisk takstein.

 

Design for generasjoner


Koramic har flere toppmoderne produksjonsenheter i flere land og er den ledende produsenten av keramisk takstein i Europa. Som en konsekvens av dette er Koramic i stand til å tilby et spennende og komplett program av takstein på markedet.

 

Garanti

Vår 30 års garanti gir to klare fordeler - ro i sjelen og en hel generasjon med sikkerhet og komfortabelt takhold. Dette gir en forsikring om at Koramic takstein tilfredsstiller alle krav i henhold til europeisk standard EN 1304 og gjeldende kvalitetskontroll - ISO 9001. 

 

Tilgjengelighet 

Vi hos Wienerberger tror at lokal kundeoppfølging er essensielt. Vårt omfang av keramisk takstein og tilbehør er kun tilgjengelig gjennom et nettverk av taksentra og ledende byggevareforhandlere. En fullstendig teknisk støtte er tilgjengelig på forespørsel. 

 

 

_______


Ønsker du å få inspirasjon direkte til innboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og bli inspirert av våre referanser og produkter.

Meld deg på her

Downloads

Velg og last ned brosjyrer her

Produkter

En verden av teglprodukter innen teglstein, bekledningstegl, takstein og marktegl.